Bij Haarlem begint de victorie

Ik krijg feedback van lezers. Daarbij denk ik dan: 'Jammer, dat je het niet op de site van Boekscout of Bol.com zet'. Zoals deze: "Het boek leest makkelijk. Ik ben geen lezer, maar had het in 3 dagen uit.
Interessante weetjes, leuke verhalen, soms ietwat scherpe meningsuiting."
Ik had de hoop al opgegeven reacties te krijgen op mijn berichtgeving naar radio-en tv-stations. Maar nu ontving ik -3 weken na mijn berichten gestuurd te hebben- verzoeken van lokale radio en tv-zenders om interviews. Dat leidt nu morgenavond tot een interview op radio Beverwijk en nog 3 lokale stations en mag ik -naar alle waarschijnlijkheid op de schrikkeldag van dit jaar- aanschuiven bij het tv-programma 'couleur locale' in Castricum. Dit alles terwijl ik nog vrijwel geen enkele reactie ontving uit het Kennemerland van bóven het Noordzeekanaal.
Ooit begon de victorie bij Alkmaar. Nu krijg ik de hoop Alkmaar alsnog te bereiken, maar mijn victorie is dan in Haarlem begonnen.

In het prachtige educatieve centrum van Huis van Hilde, tegenover het station van Castricum is o.a. een reconstructie te vinden van Heer Willem I van Brederode. Je ziet het resultaat in de hierbij geplaatste afbeelding (geni.com)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Bij Haarlem begint de victorie

Fonds

Optimisten en pessimisten

Kinhem, wachttijd

Het boek is af

Eten in de vroege middeleeuwen