Zin

Aarzelend komt mijn tweede ‘Ken je me land?’ golf er aan. Een aantal boekwinkels verkoopt het boek nog regelmatig. Ik was er niet meer zo mee bezig. Een nieuw verhaal lokte meer. Alle lezingen waren in verband met de pandemie afgelast.
Maar nu komt de zin toch terug. In ieder geval 1 lezing is doorgeschoven naar oktober.

Er zijn nieuwe normen in onze samenleving gekomen. Ik spreek niet van 'het nieuwe normaal', want dat is een onzinnige uitdrukking. Net zo misplaatst als 'niesen in je elleboog'. Alleen een contortionist zou dat misschien kunnen, maar wij gewone stervelingen niesen in onze armholte. Dat is overigens zo'n nieuwe norm. Een andere norm, de anderhalve meter, wordt echter door velen niet gehandhaafd. Het schijnt volgens wetenschappelijk onderzoek trouwens 8 meter te moeten zijn, zover reiken die spatjes. Wat moet daar de nieuwe norm worden? Iedereen in een ruimtepak is het veiligst, maar die zullen wel niet op grote schaal beschikbaar worden gesteld.
Nou maar hopen dat mijn tweede ‘Ken je me land?’ golf niet gedwarsboomd wordt door een tweede Covid-19 golf. Wat moet ik dan doen? Alleen nog maar nieuwe vriendschapsverzoeken accepteren van mensen die mijn boek kopen? Het blijft een puzzel, maar… ik heb er weer zin in!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Zin

Fonds

Optimisten en pessimisten

Kinhem, wachttijd

Het boek is af

Eten in de vroege middeleeuwen